MARSA CENTRE - Сграда с жилища и офиси (обекти за продажба)

  • ПАРЦЕЛИ ЗА СКЛАДОВИ И ПРОИЗВОДСТВЕНИ ЦЕЛИ - ЗАСТРОЕНИ И НЕЗАСТРОЕНИ, с местонахождение в промишлена зона „Домостроителен комбинат”. Парцелите са с различна площ /от 5 дка до 44 дка/, площадките им са бетонирани, с бетонови  пътища, водоснабдени, елетрифицирани и газоснабдени. Лесен достъп и близка връзка с главен път Е80  /Хасково- Димитровград/ и с автомагистрала Марица.
  • ПАРЦЕЛИ ЗА ЗА СКЛАДОВИ И ПРОИЗВОДСТВЕНИ ЦЕЛИ – НЕЗАСТРОЕНИ, в землището на село Крепост и гр. Димитровград. Граничат с главен път Е80 /Хасково- Димитровград/ и са в непосредствена близост до връзката на главния път с автомагистрала Марица. Площи от 7 дкадо 57 дка.
  • ЗЕМЕДЕЛСКИ ЗЕМИ в землището на село Крепост и гр. Димитровград, с лице на главния път Хасково- Димитровград. Площи от 3 дка до 100 дка.
  • ПАРЦЕЛ В РЕГУЛАЦИЯТА на гр. Стара Загора-  ул. ”Индустриална” /до завод  „Прогрес”/, площ 28080 кв.м, заедно с построените в него сгради : трафопост, автокантар, навес, административна триетажна сграда с площ 265 кв.м и склад 1080 кв.м. Имотът е газифициран, еликтрифициран, водоснабден, с канализация и се намира на главната улица на индустриалната зона, с лице към улицата над 290 м. Удобен за строителство на търговски, складови или производствени бази.
  • ПАРЦЕЛ В РЕГУЛАЦИЯТА на гр. Стара Загора- кв. ”Индустриален” /до завод ” Прескоф”/ с площ 10750 кв.м, заедно с построените в него стари сгради с обща площ 1072 кв.м. Имотът е снабден с газ, вода и ток .
  • ПАРЦЕЛ В РЕГУЛАЦИЯТА на град Симеоновград, обл. Хасково,с площ 2120 кв.м, заедно със застроената в него сграда с площ 700 кв.м- бивше кино. Имота е в центъра на града и разполага с партида за ток и вода.