MARSA CENTRE - Сграда с жилища и офиси (обекти за продажба)

Сградата е ситуирана в собствен парцел. Застрояването е свободно, с изложение в четирите посоки. Сградата е с осем надземни етажа и един подземен  етаж с обща РЗП= 8600 кв.м. / вкл. подземен гараж/.  На партерния етаж се помещават два банкови офиса и заведение за хранене, което все още не е реализирано и е възможно да смени предназначението си. На първия етаж са разположени седем офиса. Втория етаж е смесен- тук се намират четири офиса и три апартамента. Трети, четвърти, пети и шести етаж се състоят от по седем апартамента, а поледния- седми етаж- от два панорамни апартамента. Подземния етаж е гаражен и съдържа 33 паркоместа за автомобили и 2 паркоместа за мотоциклети.

АРХИТЕКТУРА- Сградата е проектирана с изчистена, модерна визия и функционални разпределения. Архитектурният образ е постигнат с използването на прости форми и акцентиране върху разнообразие и богатство на материали и цветове. За фасадното оформление е използвана керамика, композитни пана, мазилка и др. Развито е и богато фасадно осветление. Входното фоайе и етажните коридори са оформени с декоративна мазилка и облицовка от дървесни плоскости по стените, а подът е от гранит. Таванът е оформен с декоративни цветни пана и вградени лампи.

Прочети още...

Сградата е разположена на централния градски площад на Хасково, сред множество административни, обществени и търговски сгради.

От южната и западната фасада се разкрива прекрасна просторна гледка към централната градска градина и в далечината- към парк „Ямача”, с камбанарията и статуята на Богородица.

Прочети още...